BOUWDINER BRABANT

Na succesvolle edities in Uden en Tilburg maken we ons op voor de derde episode van Bouwdiner Brabant. Op dinsdag 21 november 2023 landen we in Eindhoven en strijken we neer in het fraaie congrescentrum van Van der Valk.

Bouwdiner Brabant l 21 november 2023 l Van der Valk Eindhoven

Bouwdiner Brabant heeft als doelstelling organisaties in de Brabantse bouwketen te verbinden én te verbeteren. Niet zomaar een netwerkdiner, maar een aaneenschakeling van een infomarkt, sprekers met impactvolle verhalen, smakelijk dineren, boeiende tafelgesprekken met professionals uit de bouwwereld en zichtbaarheid voor uw organisatie.
Als sponsor selecteert u een aantal relaties die u deelgenoot wil laten zijn van deze ervaring. Doordat andere sponsoren ook relaties uitnodigen, ontstaat een veelzijdig en verrassend deelnemersveld met kansen voor u als organisatie.

Doelgroep

Bouwbedrijven, installateurs, projectontwikkelaars, onderhoudsbedrijven, infrabedrijven, architecten, vastgoedorganisaties, groothandels, producenten, onderwijs/overheid en aanvullende dienstverleners met focus op de bouwwereld. Er is ruimte voor ca. 12 organisaties en hun relaties.

Infomarkt en mini-presentaties

Het evenement start met een infomarkt waarbij de gasten de sponsoren van Bouwdiner Brabant kunnen bezoeken. Iedere sponsor krijgt de mogelijkheid om zich plenair voor te stellen aan de zaal middels een korte pitch vanaf de sponsorunit.

Diner

Tijdens het diner hanteren we het Meet & Match concept. Dat betekent dat u elke gang bij 3 andere gasten aan tafel komt te zitten. Dit resulteert in 9 waardevolle contacten. U maakt kennis met uw tafelgenoten, vertelt over uw organisatie en kijkt naar mogelijke samenwerkingsverbanden.

Sprekers

Ook in de editie van najaar 2023 zullen een tweetal inspirerende sessies onderdeel maken van Bouwdiner Brabant. 

Keynote opening: De eerste spreker zal ingaan op actualiteiten in de (Brabantse) bouwwereld. Deze spreker maken we op een later moment bekend.

Keynote afsluiting: Wil Michels – Fanstrategie
Op bevlogen wijze een event afsluiten, dat is wel toevertrouwd aan onze
laatste spreker. Wil Michels geeft inspirerende, interactieve workshops over creatief denken en communicatiestrategie. Op Bouwdiner Brabant neemt hij ons mee in de Fanstrategie.

Interesse in deelname?

Deelname aan Bouwdiner Brabant is mogelijk via de afname van een sponsorpakket. Benieuwd naar de volledige eventbrochure?
Neem dan contact op met Robert Hoelen van Omzetters:
info@omzetters.nl of telefonisch via 06 – 11342104.

Leuk en actief concept met goede en inspirerende sprekers! Bekende maar ook zeker nieuwe contacten kunnen spreken…, voor herhaling vatbaar.

Ferry Verstappen
Van der Heijden
bouw en ontwikkeling

Bouwdiner Brabant is een fijne combinatie van een gemêleerde zakelijke ontmoeting en Brabantse gezelligheid.

Bart van den Hork
De Witte Oss
(voormalig Elemans van den Hork Architecten)

Tijdens het Bouwdiner ontstaan op een ontspannen manier de mooiste gesprekken. Dit concept werkt. Verrassend veel mensen gesproken en nuttige contacten gelegd.

Bert van Ewijk,
Breman Installatietechniek