Nieuw beursconcept voor de regio Deurne-Asten-Someren: Peelland in Business - Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe Deurne
Datum: donderdag 30 maart 2023  

Peelland in Business is nieuw. Een ondernemersevent voor organisaties uit de regio Deurne-Asten-Someren en voor organisaties die interesse hebben in deze
regio. Een dag die volledig in het teken staat van ondernemen met bruisende stands, impactvolle lezingen en regionale koplopers. Gericht op (nieuwe) contacten, zichtbaarheid en beter worden als organisatie. Peelland in Business wordt georganiseerd volgens het all-in beursconcept van de Venrayse beursorganisator Omzetters. Na Venray en Venlo wordt Deurne-Asten-Someren de 3e regio waar ondernemers elkaar kunnen treffen op dit vernieuwende eendaagse ondernemersevent.

Voor wie - standhouders
Peelland in Business draait om business-to-business. Het evenement richt zich op een grote diversiteit aan branches en wil vooral verbindingen leggen tussen ondernemers en organisaties, branche overstijgend. Met als doel het creëren van verrassende contacten en nieuwe samenwerkingen. 

Voor wie - bezoekers
Ondernemers en ondernemende professionals uit diverse sectoren, ondernemersverenigingen en overheden, afkomstig uit de regio Peelland, met focus op de plaatsen Deurne, Asten en Someren.

De deelname: het Businesspartner-pakket
Peelland in Business wil deelnemen makkelijk en effectief maken. Geen lange voorbereidingen en hoge kosten m.b.t. de inrichting van de stand, geen extra werk met bestellingen voor additionele zaken en catering. Wij faciliteren één standaard, all-in pakket.

Benieuwd naar de deelnamemogelijkheden? We plannen graag een kennismakingsgesprek met je.
Stuur een mail naar info@omzetters.nl of bel met Robert Hoelen via 06-11342104.

De officiële beurswebsite van Peelland in Business gaat later dit jaar live. 
Kijk gerust eens op venraybigbusiness.nl of venlo-in-business.nl voor meer inspiratie.