Bezoek hier de officiële beurswebsite: venlo-in-business.nl 
Het idee: ontmoeten en groeien

Ook in 2023 draait Venlo in Business om ondernemers ontmoeten en groeien. Met een bruisende beursvloer als kloppend hart van het evenement waar het gaat om zichtbaarheid en contacten leggen. Maar ook met een speciale lezingenruimte en een netwerkcafé. Zo ontstaat een uitgebreid en divers event, waar je als Venlose ondernemer niet mag ontbreken.

Venlo in Business is er ook om te laten zien wat de ondernemende regio Venlo in haar mars heeft. Een dag vol met krachtige bedrijven, prikkelende ontmoetingen en lezingen met impact in de sfeervolle en activerende setting van het stijlvolle Van der Valk Venlo. Maar zeker ook een inkijk in het prachtige, veelzijdige spectrum aan bedrijven dat de gemeente Venlo rijk is.

Voor wie - standhouders
Venlo in Business draait om business-to-business. Het evenement richt zich op een grote diversiteit aan branches en wil vooral verbindingen leggen tussen ondernemers en organisaties, branche overstijgend. Met als doel het creëren van verrassende contacten en nieuwe samenwerkingen. 

Voor wie - bezoekers
Ondernemers en ondernemende professionals uit diverse sectoren, ondernemersverenigingen en overheden, voornamelijk afkomstig uit Noord Limburg. 

De deelname: het Businesspartner-pakket
Venlo in Business wil deelnemen makkelijk en effectief maken. Geen lange voorbereidingen en hoge kosten m.b.t. de inrichting van de stand, geen extra werk met bestellingen voor additionele zaken en catering. Wij faciliteren één standaard, all-in pakket.

Meer informatie of een gesprek plannen over de deelname-mogelijkheden?
Neem contact op met organisator Robert Hoelen van Omzetters: stuur een mail naar info@omzetters.nl of bel: 06-11342104.