Brengt ondernemers samen


Het idee
Venray Big Business is nieuw. Een ondernemersevent voor organisaties uit Venray en omgeving en voor organisaties die interesse hebben in de regio Venray. Een dag vol met krachtige bedrijven in het theater, prikkelende ontmoetingen en lezingen met impact. Gericht op (nieuwe) contacten, zichtbaarheid en beter worden als organisatie. In de sfeervolle en activerende setting van de schouwburg in Venray. Alles met aandacht voor jouw business. Venray Big Business is er ook om te laten zien wat ondernemend Venray in haar mars heeft. Een inkijk in het prachtige, veelzijdige spectrum aan bedrijven dat de gemeente Venray rijk is. 

Voor wie - standhouders
Venray Big Business draait om business-to-business. Het evenement richt zich op een grote diversiteit aan branches en wil vooral verbindingen leggen tussen ondernemers en organisaties, branche overstijgend. Met als doel het creëren van verrassende contacten en nieuwe samenwerkingen. 

Voor wie - bezoekers
Ondernemers en ondernemende professionals uit diverse sectoren, ondernemersverenigingen en overheden, voornamelijk afkomstig uit Noord Limburg. 

De deelname: het Businesspartner-pakket
Venray Big Business wil deelnemen makkelijk en effectief maken. Geen lange voorbereidingen en hoge kosten m.b.t. de inrichting van de stand, geen extra werk met bestellingen voor additionele zaken en catering. Wij faciliteren één standaard, all-in pakket.

Benieuwd naar de volledige eventbrochure met daarin de deelnamemogelijkheden en het programma?
Vraag deze direct aan via info@omzetters.nl of bel met Robert Hoelen via 06-11342104.

De officiële beurswebsite gaat live per december 2020.